Bobo vidim da si shvatio pitanje,plug je sa nekim kratkim daskama nisu one dugacke i daske su u katastrofalnom stanju takodje i one dve ploce gde se kaci topling(ta piramida je nesto varena).Sa tim plugom sam uzorao skoro sve njive,nesto malo sam morao sa 757 dvobraznim.Inace radio sam sa 577dw,kvernelanda vuce kao iz sale,prva brza i po gasu(poseduje petostepeni) ali mi se nesvidja sto je dosta manji razmak izmedju glava i sto je nizi od 757.Za par njiva gde mi je teza zemlja bih zadrzao dvobrazni 757.Na IMT se ovdiju dva vijka i glava skup s nogom ispada dolje kao i na Vogelu... Podešavanje Ima smisla ali kad jednom podesiš prema svom traktoru, jedino se u ekstremnim godinama može smanjiti malo zahvat ali po mojem iskustvu ako 90ks traktor ne ide s 3x14", ne ide ni s 3x12" A ako tog istog IMT ili vogela u takoj lošoj godini zakopčaš za kakav jači, teži traktor motaju se i jedan i drugi, tu nema govora...
Bolji je vogel od IMT kud i kamo al daleko je to od dobrog i kvalitetnog pluga za sve uvjete rada.
- - - - - - - - - -
Mislim da je vogel odlican plug ali za moje potrebe zavrsavaju posao i jeftiniji