2 kruga u strnjici na leto i ima da nema rdje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
u kolko prohoda si otvorio oranje?Danas sam malo probao da orem, generalno traktor lepo vuce, ali se cekaju neki bolji dani za pravo oranje.
Orao sam sa redovnim 757 i posle sam stavio Kverneland glave. Ipak se Kverneland malo lakse vuce na istoj dubini i sa istim traktorom.
Bobo, italijani oru dublje i od nas.
Pitanje za iskusne clanove,dali se lakse vuce kverneland 3x35(greda je cevasta) ili trobrazni imt 757 posto su istog zahvata,znaci zanima me dali je neko radio sa ovim plugovima u istom tipu zemljista i sa istim traktorom.Vlasnik jednog trobraznog kvernelanda koji se trenutno nalazi kod mene i koji covek prodaje povoljno tvrdi da se imt lakse vuce,nevidim razlog da laze posto vec prodaje plug,plug sam probao i ima nekih stvari koje mi se nesvidjaju a sa trobraznim imt 757 nisam radio.
2 kruga u strnjici na leto i ima da nema rdje.
Uzmi vogel noot l 950 trobrazni,nemoj ni da gledas taj imt!za kverneland neznam,al vogel ore ekstra.moj otac je orao sa imt,pa smo imali leoparda!uvijek je govorin da nema pluga nad imt,dok nisam kupio vogela!sad je promijenio misljenje!
Te slike su posle 1 kruga oranja i rdje koja je spala.u kolko prohoda si otvorio oranje?