Plug - osnovna tema

Meni neizgleda lose, stelujuci 10 i 12 coli, za 577

Rabewerk ima dobre materijale, neizgleda trosan na slikama....a lijepo radi

Video sam ovde na forumu da je neko pravio kopirni točak za obrtač plug pa ako može mala pomoć ako neko zna ko je to radio i gde se nalaze slike bio bih zahvalan jer ja nisam uspeo da nadjem

Hvala ti na brzom odgovoru , mislio sam da si radio i prekretni mehanizam jer ovaj plug što gledam nema ništa od točka

Pa zašto da ne gledam ako je sve ostalo ok nije mi neki problem napraviti dva točka jedan za levu a jedan za desnu stranu ali sam mislio neku kombinaciju okretnog čisto onako da uklopim

Frenky ovo izgleda dosta jednostavno a ima istu funkciju kao i ostali ali me interesuje šta njega natera da se pomeri prema nazad kad spustiš plug jer kako ode prema nazad tako bi mogao i prema napred da se pomeri a onda nema funkciju

Danas zetu pravio lemese,ne znam za koji su plug,nisam pitao
12b70c1664a619e4cff8c91558435b61.jpg
88d58f1eff437cebe52c87d6339f25b2.jpg

Zavarivanje je moglo biti bolje ali sam prehladjen pa nisam sav svoj...

Gesendet von meinem HTC Sensation Z710e mit Tapatalk

Kolega mislim da ima dosta plugova na tržištu...što bi se zezao i radio jednostavno kupiš plug u kompletu.Ali ako imaš volje ti pravi:ppozdrav:
Jeste tako je jednostavnije ali našao sam privatno plug od jednog poznanika koji nije u oglasima ali je bez točka a isti taj model na oglasima najpribližnije što ima je 500e skuplji a prema slikama koje vidim i daske su mu lošije. Da se razumemo plug je od dve brazde pa je to ogromna razlika u ceni.
Još jedno pitanje jel ima nekih smetnji kod okretanja pluga kad je sistem klipa sa jednim crevom u odnosu na dva creva hidraulike

Na nekim plugovima s jednim crijevom postoje i federi kraj cilindra za okretanje bas zato da plug uhvati zalet pri okretanju da ne zeza poljepita zemlja.

Nazad
Vrh