CetojevicM
Član
Ne znam tacno a trenutno nisam kod kuce da proverimKolika je visina tog tvog pluga kolega?
Radi se o ovom plugu
Taj lemken sa pika ima nizu tacku kopcanja, pa moguce da kod njega ne bi imao iste probleme kao ja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam tacno a trenutno nisam kod kuce da proverimKolika je visina tog tvog pluga kolega?
Ova je oznakaKoji je ovo vogel? Znas li mu tezinu? Gledo sam slican, zvao covjeka i kaze da je bio potezak i landiniju 7550.
Koji dvobrazni prevrtač kao najbolju kombinaciju predlažete za IMT 577 sa prednjom vučom?
Da li je samo noviji ili ima još nekih razlika. Navodno kada smo ga uzeli bila je priča da je kao neka ojačana verzija, ali tada nas nije to toliko zanimalo, nov plug je nov plug. Nikada me nesto nije zanimalo ni da gledam razlike između njega i ostalih, ali kada smo hteli celu glavu sa nosačem, da stavimo na komšijin plug nije moglo. Deblja je ona greda što nosi glavu i kod njega ne može lepo da stane.To su plugovi malo novije proizvodnje.
Ja mislim da to nije IMT i Zitoradja je pravila slican plug.Zna li neko ima li neke razlike između ovakvog 755 sa ovim kao trouglom što spaja nosač glave sa ramom i onog klasičnog, što tu ima kao zaobljenu ploču?
http://www.kupujemprodajem.com/Tri-Brazde-Plug-Althaus-35641711-oglas.htm
Zna li neko da li ovakav plug ima stelujuci zahvat? Vlasnik ce mi javi ti tek sutra, a ja nestrpljiv.