milos.jovic.140
Član
Ja sam isto takav video u Batocini mislim da je zute boje....
Poslednja izmena od urednika:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Onda je imao sa tri brazde? A znam i jedan dvobrazni ali ne znam da prodavao traktor.Ako mislis na mene ja sam video kod nekih ljudi kada smo gledali imt 577...
Nisi puno plati plug na slikama Ne izgleda lose, mada je onaj snajder dosta mocniji plug. Nekaje sa srecom
Sta mislite da li bi traktor od 45ks+dv mogao da nosi(vuce) neki obrtac?
Ne vidim razlog zasto ne moze, kad moze orat sa ravnjakom 2x10 moze i obrtac, obrtac se nista teze ne vuce od ravnjaka, posto imas prednju vucu bez brige si. Vidis kako fergo cepa.Kod mene slabo ima obrtaca pa....sto mislis da store nebi mogo nosit taj plug...tezi je od imt 560 naprijed,ima prednju vucu jedino sto je nejaci
Kolika je visina tog tvog pluga kolega?Kada je rec o obrtacu plugu treba voditi racuna i o visini traktora/pluga, recimo ja sam morao znacajno podignuti obe poluge/ruke od traktora da bih mogao uopste okretati plug jer su vrhovi dasaka zapinjali za zemlju.
Na prvu to i nije neki problem ali ako sam posle toga zakacio vitlo onda sam morao spustati poluge jer ih nisam mogao dovoljno spustiti da bi traktor bio dobro usidren.
Radi se o imt 577