nikola ilic
Član
Jel to rucno bran kuruz,celi stapovi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A najbolje od svega u toj prici o peti koje na original kverneland plazinama nema je ovo:
Isto tako i za prednji, kraci.
Nemam,ali, kada bude trebalo da se menjaju plazevi, sigurno cu ih skinuti, odneti na busenje, i samo okrenuti. Oblik je takav da mogu samo da se okrenu. Da, znam da na novijim postoje vec izbusene rupe, a verujem da su i ove nase ,,starinske'' ostavili zasecene pozadi na isti nacin kao sto su napred upravo zato.Nemoj me zezati da imas rupe za okretanje plaza?!? Ja koliko se sjecam da na mojem toga nema. Kverneland original plugovi imaju samo rupe koje nisu cepljene nicim i kad se plaz pojede s jedne strane, okrene se i teraj dalje. Takve plazove ja imam na FOP plugu s vogel glavama ali se jos nista ne pozna na njima, materijel je odlican i ne lize se samo tkao.
Goranem sa koliko ks vuces ovog Regenta? Ovo je Saturn 2?zatrpava zadovoljavajuce jer je malko nizak
Ja sam se toliko smejao kad sam ovo video da su mi suze krenule
Plug je leopard kockasti 10 coli.
Ja sam se toliko smejao kad sam ovo video da su mi suze krenule
Plug je leopard kockasti 10 coli.
Danas otkinuo kolenastu na 756. Drugi put je lomim, ali nije na istom mestu. Udario u kamen i ode ko ledenica.. Zavario i videcemo dokle ce..