prnjavor3
Član
Hudjik i Plamene rade sve zamo evriće pripremi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ali kod mene je obrnuto, ne mogu da nadjem, a cena nije problem.Nije problem naći dijelove , problem je cijena .
E ta cena vec jeste problem, nisam toliko platio ceo plug. Ma kad bi nasao gotove pravljene delove(ne mora originalne fabricke) ovde u Srbiji bilo bi super.Kao što rekoh , dijelovi se lako nadju kao i za bilo šta na svijetu . Odeš lijepo u fabriku u Zollikofen Švajcarska ili poručiš da ti donese naš član Dragan . Neznam kolko košta al ti garantujem da 6 dasaka i raonika nije manje od 2000e . Znači problem je cijena .
Dodji da ti ja prodam 756 dvobrazni i trecu brazdu kupis u palanci na vasaru za 100e i ispadne ti malo vise nego upola jeftinije.Juce bio da pogledam IMT 756.30 (nov) da pazarim.. Cena 1300e (klot verzij bez crtala i tocka).. Sa crtalom i tockom 1500e.. JA mislim da je cena preterana sta vi mislite???
Razmisljam da prodam Leoparda i predjem na taj 756.30... Ali neznam cena je bas jaka...
Probaj Rakovicu sa Leopardom, pa ako ga lako vuce, na 765.20 dodaj trecu brazdu i imas plug za Ruju. Jedino ako imas dosta mase, pa ti vise odgovara visoki klirens.Juce bio da pogledam IMT 756.30 (nov) da pazarim.. Cena 1300e (klot verzij bez crtala i tocka).. Sa crtalom i tockom 1500e.. JA mislim da je cena preterana sta vi mislite???
Razmisljam da prodam Leoparda i predjem na taj 756.30... Ali neznam cena je bas jaka...