MOMOSARIC
Član
Postoji li rješenje da "proširiš i drugu brazdu " , tj da ubaciš neki distancer , pa ako već prva brazda hvata više neka i druga hvata tolko , tj da dobiješ plug od 14" ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji je spljne dimenzije ako je 195 unutašnja,to mi deluje mnogo široko.
Eventualno može biti 109,5cmPa ne znam je li pomal plug, mjerio sam raspon izmedju prve i druge brazde i iznosi tacno 35 cm. Koji plug bi onda odgovarao za taj raspon tockova. Ovaj plug je veci od 755 koliko sam vidio dok stoje jedan pored drugoga.
Ma ako stoji toplink ravno onda ostaje oplaza (nepoorano) jer je daleko prednja brazda od jarka.. ako primaknem na spaneru desnom onda to ide i lijepo slaze brazdu ali trga spaner i toplink savija..
evo nadjoh ovu sliku pluga ali dok je zakopcan za Torpeda : http://pokit.org/get/?78a3341d17abecb8e951244125a7d7b3.jpg
Ima li smisla napraviti dubinsko crtalo,nemam prednje(nije ni bilo)plug je novi bečej sa vogelovim glavama i nema ni gdje ugraditi klasičnve godine je zamlja zbijena ko beton i mislim da bi išlo malo lakše kad bi bilo i prednje crtalo,ovako buče,odvaljuje silom.
Na dasku ili na rub lemeša?