Kremator
Član
Samo bi trebalo pola m3 drva da se zagreje.
I isto toliko mesa u njoj .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo bi trebalo pola m3 drva da se zagreje.
Kako idu pretpluznici na IMT 757.2 koji je prednji koji zadnji?
Od dole navarene raonike koristim vec vise od deset godina i dokle god budem mogao takve nabavljati drukcije necu koristiti.jednom prilikom sam uzeo raonike koji su bili upravo navareni odole i dugo su me služili i zato misli da ih je možda bolje uraditi sa donje strane, da li je neko slični pokušao ?
Ja zadnjih 10-tak godina nisam kupio niti nosio raonik kod kod kovaca. Kada mi je pri kraju raonik isecem na pola raonik i zavarim list gibnja odozdo i odozgo sa obicnim eliktro aparatom i naostrim brusalicom odozdo evo i slika ako moze da se vidi sada sam isao da slikam zbog mraka...Da li je neko navarivao parče gibnja na raonik da dobije samooštreći? Gledam ove samooštreće što prodaji i svi ih uglavnom navarivaju sa gornje strane raonika ,jednom prilikom sam uzeo raonike koji su bili upravo navareni odole i dugo su me služili i zato misli da ih je možda bolje uraditi sa donje strane, da li je neko slični pokušao ?Koje elektrode su najbolje za taj posao, i da li ta rabota može da se odradi sa običnim elektrolučnim aparatom?
Ako misliš na velike Leskovce odgovaraju za R-60,R-65,imt-558 itd. njih je vukao i Landin stari a on ima 50 konja,to je onaj traktor što mu na haubi piše "zadrugar DIESEL" po njegovoj licenci je i rađena Rakovica, ja ga koristim sa TD-4506.Kad vec pominjete leskovacke 2brazdne plugove da li oni odgovaraju Rakovici 60 po razmaku tockova i zahvatu...hvala unapred na odgovorima
- - - - - - - - - -
Ako misliš na velike Leskovce odgovaraju za R-60,R-65,imt-558 itd. njih je vukao i Landin stari a on ima 50 konja,to je onaj traktor što mu na haubi piše "zadrugar DIESEL" po njegovoj licenci je i rađena Rakovica, ja ga koristim sa TD-4506.Kad vec pominjete leskovacke 2brazdne plugove da li oni odgovaraju Rakovici 60 po razmaku tockova i zahvatu...hvala unapred na odgovorima
- - - - - - - - - -
Odlicno jer ja imam R 60 ali moj otac je glavni za to...on steluje ali kad je fuina zemlja i ide...cim je malo twrdje on skrati prednju brazdu i iskosi plug tako da mu prednji plug ide na manju dubinu...ja pokusawam da ga ubedim da nam plug nije u centru vuce traktora...ali znate kako je u Srbiji...sta ti znas ...juce si se ispilio...xexexexex...
elem predpostavljam da bi ceo plug trebalo pomeriti za nekih 10cm ulevo da bi se nasao u limiji sa vucom traktora ...e posle fino stelowanje u njiwi...
Interesije me jos jedna stwar...na koju rupu bi trebalo stawiti topling na R 60 posto ima 3 rupe...hvala ubapred
Na srednju rupu na traktoru za neke prosecne uslove rada.Odlicno jer ja imam R 60 ali moj otac je glavni za to...on steluje ali kad je fuina zemlja i ide...cim je malo twrdje on skrati prednju brazdu i iskosi plug tako da mu prednji plug ide na manju dubinu...ja pokusawam da ga ubedim da nam plug nije u centru vuce traktora...ali znate kako je u Srbiji...sta ti znas ...juce si se ispilio...xexexexex...
elem predpostavljam da bi ceo plug trebalo pomeriti za nekih 10cm ulevo da bi se nasao u limiji sa vucom traktora ...e posle fino stelowanje u njiwi...
Interesije me jos jedna stwar...na koju rupu bi trebalo stawiti topling na R 60 posto ima 3 rupe...hvala ubapred