A ja necu da kacim deflektore jer mi puno da dam 60e. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taj deflektor za 1300 dinara ne radi posao nikako i brzo otpadne prvo pero. Ja sam uzeo kod Hudjika ove godine za 3. brazdu deflektor koji se pominje kao na Vogelu i kosta sa nosacem 3000 dinara ali vredi svaku paru zato sto znam kako su se prosle godine u svim uslovima ponasala prethodno 2 kupljena takva deflektora. Fotografije necu da kacim jer ih vec ima samo treba prelistati temu.
ajde molim te daj sliku da zanm kao izgleda mogao bi otici u topolu na vasar u nedelju da kupim a sta mislite o onim raonicima sa spicomhuđik mi je za vogela tražio 3500 za pun deflektor a čantavir 2000 a ti sa prstima su katastrofa kod svih
postaviću slike da vidite kako izgledaju
čantavirci su mi rekli i ako se imalo pokrive da ih slobodno vratim
kada sam kod huđika to zahtevao samo su se nasmejali
Vekonj Kalman kovacka radnja Cantavir? Jel znate mozda jel salju brzom postom? i da li vredi nesto staviti bar jedan deflektor na drugu brazdu na 610.14?huđik mi je za vogela tražio 3500 za pun deflektor a čantavir 2000 a ti sa prstima su katastrofa kod svih
postaviću slike da vidite kako izgledaju
čantavirci su mi rekli i ako se imalo pokrive da ih slobodno vratim
kada sam kod huđika to zahtevao samo su se nasmejali