Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
gm je napisao(la):људи да ли знате где имам да купим оригиналне шарафе за мој вогел нот? дизао сам задњу бразду пар пута па сам загубио шараф. хвала на одговорима...![]()
koliko bi 560 vukao brazdiKacanin je napisao(la):Da!!tamara1611 je napisao(la):alpler turski?
eo:srdjuanzorz je napisao(la):Daj neku karakteristiku tog alplera 7 brazdi
Klirens:60
Razmak izmedju tela:50
max.dubina:15-20cm
Radniz zahvat:210cm
Tezina:563kg
Vecem ga sa traktorom mtz 952 koji ima isti motor kao 1025 samo sto smo mi 952 pojacali na pumpi i dali mu vise kubika !!! I NOSI TAJ PLUG LAKO!!!
4Sigurno i to lako!!!MONTOYA je napisao(la):koliko bi 560 vukao brazdiKacanin je napisao(la):Da!!tamara1611 je napisao(la):alpler turski?
eo:srdjuanzorz je napisao(la):Daj neku karakteristiku tog alplera 7 brazdi
Klirens:60
Razmak izmedju tela:50
max.dubina:15-20cm
Radniz zahvat:210cm
Tezina:563kg
Vecem ga sa traktorom mtz 952 koji ima isti motor kao 1025 samo sto smo mi 952 pojacali na pumpi i dali mu vise kubika !!! I NOSI TAJ PLUG LAKO!!!
dragan82 je napisao(la):![]()
![]()
Pogledajte ovaj plug i obratite paznju na daske s prednje strane. Video sam jos jednom prilikom ovakav plug. Da li neko zna da svima nama objasni cemu ovakve daske, prednosti i mane.![]()
MOMOSARIC je napisao(la):@miladin , stavi pero nakrajdaske ako nemaš
taj ti je plug 10 cola i on nemoze da ore duboko i da lepo poklapa brazdu njemu je optimalno 20-tak cm.Miladin je napisao(la):Vidim da ste svi prilično stručni za oranje aja imam jedan problem sa jednobraznim plugom. Plug je olt-alkar. Puna daska je prerađena na rešetkastu aproblem je sledeći. Nečisti dobro brazdu, evo objašnjenja. Kada orem dubinu do 20 cm. čisti dobro, akada orem dubinu 35 cm. brazda se iza pluga vraća nazad, pa onda skačem u traktoru i nemogu da vozim brzo. Tako je isto bilo i prije prepravke pluga. Pozdrav.![]()
Niski klirensworm je napisao(la):imam ja alkar 1a, jednobrazni, odlican plug
i moze dosta duboko da ore i lepo slaze
hteo sam da kupim jos jedan i napravim dobar dvobrazni za mog torpeda![]()