Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
То није лако. Целу другу половину 20. века није постојао српски бренд и тако су се (наопако) васпитавале и школовале генерације. Неки од њих су сада професори па наопако уче студенте Даћу ти два примера баш везана за Словенију. Србија није могла да извози вина (па ни врхунска) јер је све ишло преко Словина. Лично сам видео отпрему целе композиције од двадесетак вагона која је упућена за Словенију и тамо је само један мањи део флаширан и пласиран као вино из Словеније а гро је, тако у цистернама, ишто у извоз. Други пример је везан за Кметијски комбинат Птуј. Финансирали су (преко кооперације у којој сам био сезонски ангажован за обрачун камате ::samo bes производњу поврћа од ког је прављена зимница па је иста у теглама враћана на тржиште Србије као сопствени производ ( мислим да је ту могло боље да се заради да је погон за кишељење и паковање био на лицу места па само лепи словеначке етикете као нпр. "Алпслко" мелко из млекаре у Лајковцу али тада је био социјализам па се више водило рачуна о зарадама запослених него о увећању тајкунског капитала).koji če biti prepoznatljiv -*brend** kao proizvod iz Srbije ,......