@Markonator
Nacin na koji Vi pisete moze da prodje u jednoj kafani i kod eventualno inferiornih osoba. Vredjanje i ponizavanje, ja nikoga niti vredjam niti ponizavam to govori dovoljno o meni a oni koji mene vredjaju i ponizavaju to dovoljno govori o njima. A mi Srbi smo poznati da nase najbolje ljude tako ''etiketiramo'' primera je bezbroj da ih ne navodim. Da ja pisem ono sto vi zelite da procitate i da su nasa razmisljanja slicna ili ista ubedjen sam da bi vasi postovi bili drugaciji...
Onda nista.
Ja sam lepo hteo da ti pomognemo kao coveku, da ti ne krce creva ujutru, ali kad vec neces ti kada si gladan i nervozan dodji ovde i dobices to sto volis, ako ti je u interesu da te ponizavaju postigao si svoj cilj .
Ako se ipak odlucis da izadjes iz anonimnosti i mraka svoje sobe, evo ako neces kod mene ima drugih clanova sa ove teme koji bi te ponudili toplom trpezom i casicom pica.
Verujem da bi pole,deki vr, slavisa ,majstor gera, srbin,i djadjo, i jos mnoge kolege rado prihvatile takvu svetsku velicinu koja probija trzista
pod okrilje svojih domova.