Super je moje lice ...ali realnost je drugacija Pole dragi, to znaju svi koji iole misle da krenu da izvoze malinu ili bolje analiziraju stvari (ja sam u punom zanosu i spremam se da to radim) griz ne ide po 240 dinara i tacka... mozes koristiti sav tvoj autoritet na ovom forumu ali ovo sto pises i sam znas da nije istina ....usput ako imas kupca za po 240 dinara ja se mogu ugraditi odlicno u toj trgovini (poceo sam da razmisljam pragmaticno) griz de sada se oko 1.4 eura (165 dinara) kazu ovi moji hladnjacari oko mena...(buduce kolege)
Usput kazu stari malinari da je cena griza u izvozu i otkupna cena u godini otprilike ista, tako da se nadam da ce otkupna cena u 2018 biti oko 165 dinara za vilamet... ako tako bude bice dobro.. tebi Pole ostavljam da palis ovaj uzavreli malinaski narod.. ja pokusavam da budem realan...(ti si ipak van nase price... ti imas 5 hekatara, ti si veliki za sve nas i razumem tvoje zellje potpuno)
Usput kazu stari malinari da je cena griza u izvozu i otkupna cena u godini otprilike ista, tako da se nadam da ce otkupna cena u 2018 biti oko 165 dinara za vilamet... ako tako bude bice dobro.. tebi Pole ostavljam da palis ovaj uzavreli malinaski narod.. ja pokusavam da budem realan...(ti si ipak van nase price... ti imas 5 hekatara, ti si veliki za sve nas i razumem tvoje zellje potpuno)
Poslednja izmena: