Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Malo potkačio koju stabljiku@Mindjusar juce sam prosao pored ogleda,nisam znao da je tvoj. De si ga zeznuo kad je onako izgoreo do tabli? Da ga nisi istotalisao kad si krcio leniju?
Jedićeš se najesen još više kad vlaga zaglavi na 18-19%,jedino ako je za čardak,još malo pa će moći da se bere (sa 30% vlage)Taj T-56 je bomba ove godine,barem kod mene.
Jedim se sto ga vise nisam posejao.
Randman zrna je bolji kod Pionira nego kod NS. To je i sad vec ocigledno kad se uporedi npr. NS 640 kod druga klipovi kao cepanice, ali cuka (cokanj) orgomna, dok kod mene na N01 je jako duboko zrno i cuka manja.U ovakvoj godini kakva je ova T56 tesko da ces skidati sa tom proslogodisnjom vlagom.Berem ga vec nekoliko godina a jedino njega i N43 sam brao i 2012. godine.Toliko od mene o njemu,mislim,tj,znam da ce taj hibrid biti kod mene u grupi za branje dok god ga bude u ponudi Pioneera.Jos jedna stavka mozda bitna mozda ne:cardak pun ns kukuruza kada okrunim dobijem oko 91-92000kg.Isti cardak napunjen jedne godine sa t56 druge pomesan t56 i n43 okrunjen je dao 98000-102000kg kukuruza.Broj usutih prikolica u cardak je svake godine bio isti...![]()
dali postoji pionir da je rani a da ga berem u klip?
Biće sigurno samo neće baš nešto rekordno kao što većina očekuje@ ta Peera,hoce li biti kukuruza po tvojoj proceni..