SasaK
Član
Ja sam ga sejao za branje,dosta se krunio,a prvog sam ga brao,ima dosta mase za silazu,visok je dosta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja ga najvise sejem za branje,nije se uopste krunio...Iskustva su razlicitaJa sam ga sejao za branje,dosta se krunio,a prvog sam ga brao,ima dosta mase za silazu,visok je dosta.
Dosta zavisi i od zemlje,vec kod drugara se nije krunio a brao ga je kad i ja ali na drugom tipu zemljista.Ja ga najvise sejem za branje,nije se uopste krunio...Iskustva su razlicita
Snasao sam se za furadan, tako da sada me zanima samo netretiran. Ima kod nas u radnji K67 sa 1.25 poncha za 6300-6400din, nisam zapamtio tacnu cenu. Taj kukuruz se samo jedne ili dve godine dobro pokazao, ostalo nikako.
Meni ovako posmatrajuci deluje da Pionir namerno unistava starije hibride i potura nove (naravno skuplje). B23 kad se pojavio je bio fantastican, kako su godine prolazile sve losiji i losiji.
Pokojoj ceni dali je tretiran i kakvo je plaćanje.Meni stigao N01 u subotu, vrećia od 6 kg teška 6,2 kg...
@peet
I sta sad sejati? Akvamaks je skup da usi otpadaju, a ako posejes jeftiniji hibrid velika je sansa da ces nastradati. Ako ne sejem Pionir ili Dekalb tesko je imati malu vlagu.
Jel taj N43 ces da beres?Narucen V74 N43 i H82,a videcemo sta cu dobiti....