Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Obran P1114,odlican kukuruz i sledece godine ga sejem! Jeste da se malo krunio,ali sta je tu je!Inace lak za berbu,cisto se bere i brzo puni prikolice...Ostecen je od dijabrotike ali se izvukao i dao po mojoj proceni izmedju 6-6,5 tona po k.j suvog zrna!
zavisi kad si ga sejaokod mene nece ovaj P 1114 da uspeva, ni prosle a ni ove, prosle godine najgori jako puno jalavih stabiljka i samo sapurina sa nekoliko zrna), juce sam ga i ja brao nesto mi se nesvidja dosta bolje se pokazalo kod mene N 43 ili D11
gledao sam slike sa oglda na agroklub-u, lepo je bilo organizovano, T36 iz grupe 600 po tabeli se dobro pokazao ... kod mene T56 juce navrsili po prikolice za goveda pa usput odneo uzorak u silos da izmerim vlagu i pokazuje 23 %, mada sumnjam u vlagomer bar za 2 % posto smo ga odma kuci mleli i dosta je suvjuče sam bio na glavnoj fešti Pioner u Križevcima HR svi hibridi preko 12t na ha ali vlaga od 23% do 33%
sejan je na 24 cm ... vara vas okone izgleda mi na oko da bi u tom sklopu mogao imati taj prinos,ipak je to blizu 10t na ha