Pioneer hibridi

Sejao sam KWS KONSENS i PIONEER A46 po 4 vrste u jednoj parceli i za sada je KONSENS u velikoj prednosti, ali jos uvek je rano za bilo kakve prognoze...ako stignem sutra slikacu da se vidi razlika!
Isto i kod mene,KWS grabi punom parom,prelazi 8 list i vec je njiva puna a Pioneer kilavi...E sad,videcemo do kraja!Osim P1114 imam i P0725 koji nisam obisao duze vreme,uskoro cu i njega pa cu slikati!

Kod mene p1114 blago receno haos,muka mi da odem u njivu da pogledam. Lose nikao,posle prskanja sav popadao,sad se kao malo oporavlja. Ostali hibridi su odlicni (zp,ns,as...) inace ,sreca pa je sejan u samo jednu njivu,koja je inace moja,tako da je losa zemlja,ili losa predsetvena priprema ,isklljuceno kao mogucnost za lose stanje. Inace oprskan je kad i as (njiva do njive),isti su dan sejani,as odlicno napreduje a pioneer polegao i sav osamucen. Ja stvarno ne znam sta se desava sa njim

Baš sam tražio ali nisam mogao naći P0216 tzv aquamax . Vjerovatno vrhunski hibrid , ali nije mi jasan i činimi se da bi morao biti Bt , odnosno GMO hibrid . Imam molbu ko ga je sijao da , ako mu se da , pokuša da ga oprska totalom , ali ne običnim , nego npr Basta herbicidom . Rezultati mogu i na pp .

P9494, fao 310 ... levo od njega u nastavku, T56
k12war.jpg

pioneer k 67 seenje 25.04.2013, yara mila star gubrenje i blue star 3x15, cambio protiv treva, nerelle protiv voska, navodnuvanje kapka po kapka
mesto Pelagonija MKD

IMG_1020.jpg

Poslednja izmena:
Baš sam tražio ali nisam mogao naći P0216 tzv aquamax . Vjerovatno vrhunski hibrid , ali nije mi jasan i činimi se da bi morao biti Bt , odnosno GMO hibrid . Imam molbu ko ga je sijao da , ako mu se da , pokuša da ga oprska totalom , ali ne običnim , nego npr Basta herbicidom . Rezultati mogu i na pp .
Sejao sam ga ja,ali ga nisam skoro video kako izgleda.Brat ga je prskao i rekao mi je da je tada izgledao losije od kws-a sa kojim je na njivi,ali posle ovih kisa obici cu ga i slikati jer deli njivu sa Causade i Kws hibridima.

odgovor

Nikolce , gdje je navodnjavanje , jel postavljaš kasnije ili je pod zemljom ? Šta je nerelle ?

navodnuvanje bice postaveno za skoro vreme netafim kapka po kapka preku eden red i ke vidime otom potom rezultati isto i gjubrenje preku sistemot vrz baza na analiza na pocva so soveti od agronom a ''nurelle d'' e insekticid :osmeh:
ke ima sliki ako e dobro

Savato moj P1114 je posejan isto kada i tvoj i iste je velicine, dok su N01 i F38 veci. Inace sklop je kod sva tri hibrida dobar, samo sto kod P1114 nije bilo ujednaceno nicanje, ali to je do setve, ne do semena.

Nazad
Vrh