Pioneer hibridi

Zar nije u zadnjoj koloni prinos po jutru.Ako prvi broj pomnožiš sa 5.7x neznam tačno koliko je jutro ,dobješ.5771x5.73 =3306 Stim što su ovi zarezi onda malo čudni..Ako bi se radilo o br . biljaka, kako onda sve gde je prvi broj po ha veći tj prinos i ovamo veći i obrnuto.

Spasoje još mi to ne razumijemo , vidiš da papir ima ISO sertifikat , a mi smo još daleko od evrope . Ja baš razmišljam pa jasno je koju gustinu sijati , sve se vidi što gušće to bolje radja i to po pravilu .:haha:

Ne moze biti prinos,vec samo hiljade biljaka ali skraceno,znaci 39.80 bi bilo 39800 biljaka po k.j ili oko 69.500 biljaka po hektaru! Uh Kish sad si me skroz raspametio,kako bre nije za berac?!Fao 650 je cini mi se a ako je kao sto Leka kaze robusno stablo,mora da je i klip dobar...Kad pocnes berbu sa 27-28% ne bi smelo biti problema,a najniza stabljika ako je bila to je mozda od suse,pa nije stigao da izraste...mada opet brzi porast sa druge strane,skroz zakukuljeno!
Pored je bio b23,negde je bio vislji i za vise od 50cm od p1114.
Inace,zemlja je 1.klasa.

Ja cu probati akvamax pa cemo zajedno na forumu pratiti kako cu proci. Ubedjen sam da ce mi se isplatiti visa cena setvene jedinice u odnosu na obican kukuruz.

U bre danas kad sam video cene pionira zazalio sam sto sam uopste i narucivao ma svi ostali ce biti skoro duplo jeftiniji.

znam da je pisano cak smo videli i cenovnik koji je izbrisan posle.
za Dkc neverujem za tu cenu gledao sam cena paka i sikore 52 eura za oktobar sa punom dozom force zea.

- - - - - - - - - -

Ne moze biti prinos,vec samo hiljade biljaka ali skraceno,znaci 39.80 bi bilo 39800 biljaka po k.j ili oko 69.500 biljaka po hektaru! Uh Kish sad si me skroz raspametio,kako bre nije za berac?!Fao 650 je cini mi se a ako je kao sto Leka kaze robusno stablo,mora da je i klip dobar...Kad pocnes berbu sa 27-28% ne bi smelo biti problema,a najniza stabljika ako je bila to je mozda od suse,pa nije stigao da izraste...mada opet brzi porast sa druge strane,skroz zakukuljeno!
ne preporucuju ga za branje zbog brzog otpustanja vlage i krunjenja,neide na peskovita zemljista, kod mene je bilo pokazno jer je svo vreme bio zelen visoka biljka jak koren (neki se zalili da im polegao) medjutim ja tih problema nisam imao.prinos preko 5000 kg po jutru. 17% vlage

Zavisi kakav uzimas,sa koliko ponca i kad se placa.

Kova ima ga i po 7800din/sj.

Poslednja izmena:
2160 je puna doza ponca.A u milenijumu najskuplji bez ponca 5495 za placanje odma,neznam gde sam stavio cenovnik ali siguran sam da je tako.Ako sam nesto pogresio ispravicu sacu da nadjem cene.

- - - - - - - - - -

Tako je kako sam napisao,bar u toj zadruzi.
Peet razlika je tolika jer si ti stavio cenu za placanje na jesen a ja za placanje odma.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh