slobapatrola
Član
sta je to?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja .Loše privlače kišu.Ja sa starim imam jako loše iskustvo, ne bi ga sad uzeo ni džabe...
vrlo dobar hibrid ja sam ga u zakasneloj setvi odnosno u setvi posle luka jula meseca imao u kolivini od 7,800t po kj vlaga je bila 28.Gledajuci ogledna polja,jako dobar je bio NO1,pa cu njega da isprobam.
U katalogu Pionira za 2013 nema R 10,kod nas je ova sorta dobro radjala.
Mozda 2011-te i 7.800 kg a ne tona po k.j ali razumeli smo sta si hteo reci! Mislim da je 3381 u istoj grupi barem za 20% boljivrlo dobar hibrid ja sam ga u zakasneloj setvi odnosno u setvi posle luka jula meseca imao u kolivini od 7,800t po kj vlaga je bila 28.
Promoter za nas region je rekao da je v74 zamena za florenciju.Mislim da ti je V74 zamena za R10
ako je 20 posto bolji on bi rodio te godine preko 9t po jutru a mislim da je to tesko.J se e kunem ni u jedan huibrid,zavisi od mnogo faktora...Da bi se to poredilo treba da se poseje n istoj njivi jedan pored drugog.Jesi li ih ima tako posejano pa znas ili ???Mozda 2011-te i 7.800 kg a ne tona po k.j ali razumeli smo sta si hteo reci! Mislim da je 3381 u istoj grupi barem za 20% bolji
D79 je zamena za R10.....
Pa kad bi ga navodnjavao kao taj N01 video bi da moze da rodi toliko,necu da tvrdim ali verujem da je KWS bolja kuca od Pionira i da ima bolje hibride,pogotovo u rodnim godinama i u navodnjavanju!ako je 20 posto bolji on bi rodio te godine preko 9t po jutru a mislim da je to tesko.J se e kunem ni u jedan huibrid,zavisi od mnogo faktora...Da bi se to poredilo treba da se poseje n istoj njivi jedan pored drugog.Jesi li ih ima tako posejano pa znas ili ???
Ja ako nadjem P1114 iz radoznalosti!?D11 kakav je za branje Leko?! Na koji razmak ga sejes?!ja i dalje cu posejati d 11 i t 56 za branje i jel ima neko jos neku preporuku od pionira za branje?
Seme sam kupio pre dva meseca i neka od njih su tretirana sa pola a neka punom dozom ponca. Prilikom kupovine zvao sam Pionirovog i Bajerovog promotera a oni su me uveravali da je to seme dobro , da povecam sklop od 5 do 10% i da necu imati problema jer je navodno to seme bolje od ovogodisnjeg.Koliko su u pravu videcu na prolece.Ta stara semena tretirana Ponchom nisu baš neka dika što si kupio.Može se desiti da imaš problema sa klijavošću.