Pioneer hibridi

LACKOIGI je napisao(la):
Ja sejem swe pionir vec godinama.Ove godine smo narucili F73 F38 V74 K67 R10 COLOMBA i gratis N01.ukupno 385 vreca. Od ovog je stiglo samo Colomba, K67 i F73. Nista drugo ne dolazi u obzir osim pioonira :nono:
Probaj Dekalb pa ces vidjeti da si već godinama u zabludi! :ppozdrav:

ratar je napisao(la):
LACKOIGI je napisao(la):
Ja sejem swe pionir vec godinama.Ove godine smo narucili F73 F38 V74 K67 R10 COLOMBA i gratis N01.ukupno 385 vreca. Od ovog je stiglo samo Colomba, K67 i F73. Nista drugo ne dolazi u obzir osim pioonira :nono:

Mislis:haha:
Post je spojen: [time]1299582813[/time]
@ ratar

I ako smo vec tu koji preporucujes za 2.klasnu zemljiste:haha:

LACKOIGI je napisao(la):
ratar je napisao(la):
LACKOIGI je napisao(la):

Mislis:haha:
Post je spojen: [time]1299557613[/time]
@ ratar

I ako smo vec tu koji preporucujes za 2.klasnu zemljiste:haha:
dobri su pioniri a štose tiče dekalba i on je tu negde isti samo je bila razlika u vlazi isti uslovi a kod dekalba 1-2% manja vlaga

pujol je napisao(la):
kolko kostaju ove sezone b23,fo2,i florencija? :cao: :cao:

Imas tu negde tabelu (mislim)
Post je spojen: [time]1299783102[/time]

Odlican :D

Pomoć , :sta: , izmedju ostalih uzeo sam pioneer y12 kao raniji .Prošle godine mi se dobro pokazo . E sad tek kod kuće sam vidio daje iz 2009. g i da je klijavost na deklaraciji 93%. Provjerio sam ,izgleda da je taj hibrid kod svih sa tom klijavošću.Šta da radim , dali da ga vraćam i dali je deklarisana klijavost uglavnom tačna ili da provjeravam . Inače kako se pravilno naklijava i koliko dana se čeka pa broji?

Samo zbog njihove arogantnosti i prepotentnosti ja bih im odmah vratio to seme.
To što piše ta klijavost uopšte ne mora značiti da je tako i realnost u samom džaku.

Danas, dobio odgovor od promotera Pionira za nas region, da uvoznog semena ce biti samo za one koji su seme porucili i platili u januaru.

bojcetic je napisao(la):
Danas, dobio odgovor od promotera Pionira za nas region, da uvoznog semena ce biti samo za one koji su seme porucili i platili u januaru.

I poručili i platili? A šta će biti sa onima koji su samo poručili a platiće na jesen?

To ne znam. Najbolje pitajte promotera za vas region, da bi bili sigurni pa napiste da svi vide.

Nazad
Vrh