Pioneer hibridi

Samo da nije radjen u našem doradnom centru,svaki je odličan.

cicimoric je napisao(la):
sgpzs1.jpg
Prošle nedelje sam imao ponudu za nekih 500 din jeftinije od ovih cena, konkretno P88: 3200 din i V74: 4400 din, naravno na veću količinu

Da li je V74 sejao neko sem Toshibe? I kakvi su utisci?
@ljusha
Koji hibridi nisu radjeni u nasem doradnom centru?

Kod nas u selu, znam dva čoveka koji su radili ogled pijonira.
Kod jednog V-74 je bio na prvom mestu.
Kod drugog je bio na drugom mestu.
@bojcetic
Uglavnom oni koji su najskuplji :udri:
Sutra idem na prezentaciju,pa ću pitati promotera koji su to hibridi za ovu godinu.

Sad sam dosao sa prezentacije ,od tri nova ovaj T56 se izdvaja za macvanski region .sa njim su josV52 grupa 400 i P9494 grupa 300 su novi hibridi ove kuce.T56-FAO700 :ppozdrav: :ppozdrav:

Dobio ponudu N01 3500din. p88 3100din. do kraja nedelje da se javim.Imal' di god jeftinije?

Napisite nesto vise o hibridu T 56, i kod nas se odlicno pokazao.
Sejao je covek na oglednom, i bio je prva liga.
Za berbu je daleko pre stigao od ostalih sorti.
2ewh4jm.jpg

@bojcetic
Hibridi iz uvoza su
P9494-fao 310
F73-fao 400
D79-fao 410
V52-fao 430
V74-fao 520
F38-fao 530
T36-fao 610
T56-fao 700
U tabeli piše da je T-56 tvrdunac,znači smrt za mlevenje.K'o da melješ šljunak.
@sasa22
Cena je odlična,je'l to sa rabatom?

Vec par godina uzimam od istog prodavca, uvek sa ispostavi da je najniza moguca cena.A sto se tice kolicine 15-20 kesa,nema tu kolicine za rabat.

@Bajcetic
javljam ti se sutra

Jel dobio neko obavestenje od promotera zasto se povlaci p88? Gledam oglede iz 2010 vec tad ga nigde nije bilo :sta:

sasa22 je napisao(la):
Jel dobio neko obavestenje od promotera zasto se povlaci p88? Gledam oglede iz 2010 vec tad ga nigde nije bilo :sta:

Stari hibridi se polako povlace,dolaze novi.

p88 i nije bas stari hibrid ajd da neprevrcem ali nema vise od 4-5 godina.Po ogledima uvek u vrhu prinosa.Ijma tu nesto vise.
Sad pogledo oglede pionira 2006-te,Te godine ga nije bilo u ogledima.

sasa22 je napisao(la):
p88 i nije bas stari hibrid ajd da neprevrcem ali nema vise od 4-5 godina.Po ogledima uvek u vrhu prinosa.Ijma tu nesto vise.
Sad pogledo oglede pionira 2006-te,Te godine ga nije bilo u ogledima.
I ja sam se to isto zapitao a odgovorili su da je problem njegova semenska proizvodnja. :cao:

Nazad
Vrh