nikola indjija
Član
Ja ni brazde nesejem kuruz na kuruzJa cu te vece fao grupe p1241, p1063 da sejem na 21cm na najjacim njivama, slabije njive i tamo gde sejem kukuruz na kukuruz idu manje fao grupe, ali isto na 21cm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja ni brazde nesejem kuruz na kuruzJa cu te vece fao grupe p1241, p1063 da sejem na 21cm na najjacim njivama, slabije njive i tamo gde sejem kukuruz na kukuruz idu manje fao grupe, ali isto na 21cm
Pozeljno bi bilo i pored Forsea prskati kukuruz u svilanju, ako se smanji broj odraslih,manje ce biti polozenih jaja,samim tim i manji napad sledece godine. Ima takvih samohodnih prskalica kod nas,ovi veliki vec korisre uvelikoU Madjarskoj se redovno radi kukuruz na kukuruz ali uz force i nema nikakvih problema.Tacno tamo gde nestane forcea odmah je ima .
Ja ne sejem nikada kukuruz na kukuruz ali zbog odredjenih razloga kao sto je da kod suncokreta ne znas cenu lar meseci posle zetve a ne mozes ga lagerovati, pa kod repe sisanje na degestiji i necistoci i unistavanje njiva itd primoran sam da radim kukuruz na kukuruz u monokulturi posle xy godina ali uz upotrebu insekticida force.
Kod nas su neki probali par godina vec i pokazalo se super.
Obavesticu vas kako ce to izgledati.
Kolicina kojom cemo ici je oko 5 do 6 kg po jutru.
Voleo bih da cujem razlicita misljenja.