MarkoSreta
Član
Ljudi,to su super cene ..za 9911 tražili su 7800din a za 0423 6900din..koje ovde lud..zaštićeno seme..
Послато са Tab2A7-10F
Послато са Tab2A7-10F
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Od Pionira za ovu godinu sam uzeo 0023 i 0216. 0023 ću sejati na 21cm, a 0216 na 22.5cm. Hteo sam i 0023 na 22.5cm ali me je promoter ubedio da ga sejem na 21cm.
Iz trece grupe je 0725 i 9537 (uzimao ih pa sam zapamtio). Nek citaju, ja cu to njima reci sve u zivo. Vec sam pisao da nas promoter je odlican covek i ne moze on da donosi politku firme prema cenama i odnosu prema drugima, ali moze da im kaze sta mislimo. Kod mene ove godine je drasticno izmenjena struktura semena samo zbog politike cena. Tender je propao jer niko nije hteo (i sebe tu dodajem) da plati 6200din setvenu uz cenu kukuruza 15.5+pdv na berzi tada. Mi smo rekli i dobavljacima nasima da hocemo na 5600-5700maks nije moglo, ok mi nismo realizovali. Ne mislim da smo usamljen slucaj.
P i DKC se prodaju iz razloga male vlage u vrsaju, druge kuce ako stignu taj parametar, podelice se trziste ravnomernije. Ovako kako mi pritiskamo te dve kuce za kolicinu oni samo dizu cene.