Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako da proverim da li me drzava zaduzuje? Pretpostavljam da bi mi nesto stiglo na e sanduce, nije nikad.Ако имаш Земље у власништву а ниси у радном односу плаћаш и једно и друго нико те не пита.
Izgleda da zavisi od opštine do opštine, ali sad će prvo da iskoče sa pisanjem oni što imaju sve te zakone u malom prstu i reći će ti da mora, da ćeš kad-tad platiti, da se niko nije izvukao da nije platio i sl....Da li mogu ja, kao clan gazdinstva, da placam samo zdravstveno, bez PIO?
Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
Veoma jednostavno, prestao sam da radim, otišao u socijalno, službenik pogledao papire, kaže zdravstveno moraš da plaćaš ako hoćeš zdravstvenu zaštitu, PiO ne moraš zato što imaš malo zemlje da bi mogao od nje da živiš i plaćaš PIO i tako to ide evo već 8 godina....tu neki veoma upućeni su pisali da ja to moram da platim i da ću kad-tad platiti, ja ne plaćam i čekam taj njihov "kad-tad" dan...Опиши то извлачење и не плаћање?
Тако нешто смо и ми радили па хипотека и рок од 30 дана за исплату.Veoma jednostavno, prestao sam da radim, otišao u socijalno, službenik pogledao papire, kaže zdravstveno moraš da plaćaš ako hoćeš zdravstvenu zaštitu, PiO ne moraš zato što imaš malo zemlje da bi mogao od nje da živiš i plaćaš PIO i tako to ide evo već 8 godina....tu neki veoma upućeni su pisali da ja to moram da platim i da ću kad-tad platiti, ja ne plaćam i čekam taj njihov "kad-tad" dan...
Јел си проверавао свој статус у ПиоVeoma jednostavno, prestao sam da radim, otišao u socijalno, službenik pogledao papire, kaže zdravstveno moraš da plaćaš ako hoćeš zdravstvenu zaštitu, PiO ne moraš zato što imaš malo zemlje da bi mogao od nje da živiš i plaćaš PIO i tako to ide evo već 8 godina....tu neki veoma upućeni su pisali da ja to moram da platim i da ću kad-tad platiti, ja ne plaćam i čekam taj njihov "kad-tad" dan...
Ако си мислио на ПИО фонд: 0700/017017 или узмеш ПИН па проверавај кад хоћеш:Kako da proverim da li me drzava zaduzuje? Pretpostavljam da bi mi nesto stiglo na e sanduce, nije nikad.
U tom momentu je na mom imenu bilo 5ha zemlje.Koliko je to ;;malo zemlje;; ????
Моје искуство:Koliko je to ;;malo zemlje;; ????