Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

Svaka čast, biće to odlično mesto za pecanje. Takođe sam zainteresovan za pecanje kad proradi... Ako bude trebala mlađ šarana za početak javi se... :ppozdrav:
 
Vec sam mozda i pisao ima zona u ribnjaku gde uvek ima vode odakle je dublje vadjena glina, jedna rupa oko 60x20m i jedna oko 20x10m i dubine su nepoznate jer kad je radjen ribnjak bagerista je spustio ruku bagera od 6m dole i pokusao da zagrabi dno i nije dohvatio. Tu vec par godina dovlacimo sarana divljaka kad god odemo na pecanje ubaceno je par somica i stuka ima babuske a bilo je ranije i zlatnog karasa.
Dobili smo i nekih 50tak hiljada za riblju mladj kad se napuni ribnjak.

Inace ne znam da li sam pisao ribnjak je prosecne sirine i duzine od prilike 280x140m ima jedno ostrvo 40x20m i jedno poluostrvo gde je planiran letnjikovac
 
gDua8ka.jpg
[/IMG]
 
Da li su se slozili ostali clanovi drustva ? A i ako nisu , on se svugde pojavi slucajno ,sam od sebe ..

Verujem da znate gde ga ima u nasoj blizini ,vec dve tri godine , pa ako treba pomoc ,na prolece da organizujemo prebacivanje par komada u vas ribnjak ,tu sam.
 
Nek je sa srecom.Pa javite kad ga uselite da dodjem malo da zamaram..

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока
 
Izlov zabranjen ribari se bune --- izvor novosti.rs

Na potezu Dunava kod Apatina, u ribarskom području "Gornje Podunavlje", kojim upravlja Šumsko gazdinstvo Sombor - JP "Vojvodinašume", prvi put je uvedena trajna zabrana izlova na Dunavu u dužini od sedam kilometara zbog zaštite ribljeg fonda. Upravljač područja obrazlaže da su lokacije Veliki Liman, Mali Liman, Varošvis i Purina jama stavljene pod novi restriktivni režim, pozivajući se na zakon iz 2014.

Udruženja sportskih ribolovaca i nadležni u JP "Putničko pristanište i marina" u Apatinu zameraju što je zabrana uvedena na veliki deo toka reke i smatraju da će to pogoditi njihovo poslovanje, a naročito višedecenijski ribolovni turizam na tom području.

- Turistički aranžmani su na najatraktivnijem delu Dunava trenutno neizvodljivi, jer ova odluka direktno ugrožava našu sajamsku ponudu, koja uključuje pecaroški vikend sa iznajmljivanjem čamca, vodiča i, prvenstveno, pecanje na sada zabranjenim lokacijama. Nadamo se da će uskoro doći do dogovora u zajedničkom interesu - poručuje Ljiljana Krec, v. d. direktora JP "Putničko pristanište i marina".

... link

Opasne igrarije u Apatinu, prosto moram primetiti da opštine koje nemaju rezervate prirode na svom terenu su zgodnije za ljubijelje prirode.
 
Nazad
Vrh