Miloš D.T
Član
Dobar deo današnjih proizvoda prodaje ime(između ostalog i Daiwu)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije daiwa kao sto je nekada bila, to je kinez sad i mnogo je losijeg kvaliteta. Od daiwe samo ime ostade
Sinoć oko 1h komšija uhvatio na Čonopljanskom jezeru soma od 46kg dugog 173 cm.[/IMG][/IMG][/IMG]
Gde je oaza koji su uslovi cenaBio danas na "Oazi" posle mesec i nesto dana i dosta lose prosao. Prvo verujuci ovim meteo lazovima odem u sortcu i atlet majici jutros u 6 sati i smrznem se kao p...a. Srecom imao kisno odelo u rancu pa obucem gornji deo i koliko toliko se zgrejem. Vetar je dobrano duvao i ribu nabio u obalu a ja pecao skoro do sajle. Nije fazon vuci sarana sa 10 metara udaljenosti stapovima od 3,9 m. Kada sam se ja poceo pakovati nesto pre 13 sati pocelo se i razvedravati i pristizati drugi pecarosi. Do tada samo nas dve lude. Pao samo jedan negde oko 3 kg. Idem ponovo u nedelju ali ovoga puta na mesto br. 12, danas pecao na osmici.
Gde je oaza koji su uslovi cena
Sutra bi trebalo da malo fatamo šarane.
Evo,evo......Živača Boljevci
Ako oš možeš da dođeš da fatamo ortački.
Na koju varalicu?
Stavi sliku ako imaš?