Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

Odg: Pecanje, kao odmor mozdanih vijuga

Tiski cvet malo da se podsetimo kako to izgleda.

Za Dunav u NS moras imati registrovan camac koji odradi kapetanija dobijes i tablice atreba da imas i polozen ispit za upravljanjem camca. Naravno za sve mora da se coluje lova.

Kod nas nema tablica,nego ti kažu da sam napišeš registarski broj na čamcu! :udri:

Juče sam bio na pecanju.
Ništa nisam upecao,smrzo sam se,ali je bilo fest dobro.
auwb2h.jpg

2j3r69g.jpg

Brate ne mogu a da ne komentarišem.Svaka ti čast i svaka ti dala,nemogu da rasčistim sam sa sobom dali je bolja slika gore ili slika dole?Jednom se živi!

Pa kad nema ribe onda je ona donja nekako privlacnijja sa lavom, mlakim. A mast ti curi niz bradu.

definitivno sam promasio tebu znam ali nemojte mi zamjeriti posto u ovoj temi ordiniraju ljudi koji bi mozda imali odgovor na moje pitanje

gdje u pogranicnom dijelu moze da se kupi saran po nekoj solidnoj cijeni , Loznica, Badovinci Bosut
odgovor moze i na pp ako nije za javnost
posto slavim uskoro a slava posna a cuo sam da negdje ima ali neznam gdje pa nije na odmet ustedjeti koji dinar

@dicki
Jezero Bruje u Erdeviku,fenomenalna priroda,prilaz(oko celog jezera je asvaltiran put)ali što se tiče ribe :nono: regana(cverglan)ima na tone a ostale ribe jako malo.
@Malisa_A
Hvala,ovo je bilo otvaranje sezone tj.kupanje udica.
Gledam da svaki slobodan dan provedem na vodi,naj bolji način da se bar na trenutak isključim od ludila koje me okružuje. :pecanje:

Tragedija na Dunavu
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...inskog+ribara+bio+na+nedozvoljenom+mestu.html

Iz udruženja sportskih ribolovaca „Bucov" podsećaju da, prema novom zakonu o ribolovu, pecaroši više nemaju pravo da pecaju iz čamca, osim ako ne dobiju specijalnu dozvolu. Zasad se, nezvanično saznajemo, prećutno toleriše pecanje iz čamaca, ali samo ukoliko su vezani uz obalu.

Po ovom onda samo sa obale mozes da pecas.

Juče sam bio na pecanju sa prijateljima.
Nas četvorica smo upecali 12 šarana o,6-1kg.naravno svi su vraćeni nazad u vodu.
2 krupne babuške oko 1kg.i pola ampera regana(cverglan)
Meč,bolonjez na 15m. od obale.

Ista je bila cena dozvole sa plavim i zelenim pecatom.Sa zelenim moze da se peca iz camca, a sa plavim ne moze.To su dva razlicita udruzenja.Jedni dozvoljavaju pecanje iz camca dok drugi ne.

Videcu u udruzenju u NS kako je regulisano ovo sa camcima. Ako nema camca nema ni dozvole.

Sa dozvolom sto sam uzeo mogu da pecam iz camca.Na pecatu pise DOO ZA RIBARSTVO I ISKORISCAVANJE VODA.RIBOLOVACKI SAVEZ VOJVODINE NOVI SAD.

ma kakvo je to pecanje bez camca,odkad je covek izmislio pecanje,pecao je iz camca a sad dosli nasi pametni ljudi da dele pamet

Nazad
Vrh