bato87
Član
Pozdrav za ribolovce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko zna,zna.Sve cestitke.Samo ukratko ja i moja ekipa osvojili 2 mesto u Glozanu sa upecanih 120 kg ribe
Neko voli da peca a neko i voli i zna da peca
---------- Poruka napisana u 15:15 ---------- Prethodna poruka je at 14:30 ----------
Videcemo kakvo ce biti stanje nocu i sutra na kasapskoj valjda cu upecti neku ribicu ili ce biti samo
Drugar i ja u subotu prvi put do sad bili na jezeru Laguna u Banatskom Velikom Selu, nije veliko (oko 2ha)ali jako lepo sredjeno, malo je problem korenje trske koje bager nije ocistio i dosta smudja i stuke pa smo ostali bez dosta udica. Inace za 5 sati imali smo 6 kilasa, dva od 3kg, jednog od 5,5 ,jednog od 6,5kg i jednog od 10kg sve u svemu veoma smo zadovoljni
Koliko para je dozvola i kako ide za ulov?
Bio sam i juce i danas. Juce bilo ok, babuska radila, danas duvalo i mislio sam da nece biti nista, uzmem novine i kad pogledam uhvatila se dobra babuska na plovak i odvukla i sve stapove mi umrsila. Posle toga ajde kuci, trebalo bi mi sat vremena da sve osposobim.