Mislim da je za takav vid varalicarenja na moru neophodan čamac .Jel pecao neko na moru grabljivice, koje varalice poneti?
(P.s. stvarno mislim na pecanje, ne na ribe iz separea )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da je za takav vid varalicarenja na moru neophodan čamac .Jel pecao neko na moru grabljivice, koje varalice poneti?
(P.s. stvarno mislim na pecanje, ne na ribe iz separea )
Ja sam druzim sa nekim šarandzijama pa se mogu raspitati za boile. Jedan samo sedi u radionici, dan- noc ih praviDa li prodajete gotove boile?
Ја сам чуо за израз пуромат.Vap. Perač pod pritiskom. Nekad je to bila neka marka ili slično pa se kod nas odomaćio taj izraz za poerače.
Malo su skupi, a kod nas nije prilika za snimanje dobra. Ja sam snimao u relativno bistropj vodi sa akcionom Eken kamericom na pola metra dubine, ali nije baš dobar snimak. Meni je zanimljiv, ali za za neku veću dubinu bi trebala mnogo bolja oprema, jednostavno su sve vode mutne (bogate organskom materijom).Има ли неко подводни дрон?
Ал' немају (на жалост) дунавски гасовод па да га чуваш или кидаш.Imaju Rusi . . .
Значи не можеш видети да ли има рибе на некој локацији и које врсте.Malo su skupi, ...jednostavno su sve vode mutne (bogate organskom materijom).