Ja sam, dok sam bio preko, koristio pay-pall vise godina. Sad sam u Srbiji i nemogu da koristim isti pay-pall nalog jer vam robu salju na adresu prijavljenu na pay-pall. Adresa moze da se promeni ali ne i drzava. Inace pay-pall vam je kao virtualni racun.Morate imati bankovni racun sa koga prebacujete pare na pay-pall.Neznam za Srbiju ali preko oni vam, ako vas prodavac prevari, refundiraju pare do $1000. Zato je naravno veoma bitno skupiti pozitivne komentare koje se prikazuju uz vas nalog. Kad kupujes nesto vrednije naravno neces kupovati od nekog ko je juce otvorio nalog.Inace kao prodavac, kad prodas neku robu, placa se neka provizija. Imao sam preko 120 kupoprodaja i nijedan problem. Jedne prilike sam cekao vise od 5 nedelja neku robu u vrednosti od $200 iz Amerike, poslao prodavcu mail a on isti dan poslao drugu robu. Za par nedelja mi stigle obadve posiljke. Naravno da sam javio prodavcu i on je poslao coveka na kucnu adresu da pokupi. Nema smisla da ga zajebem kad je on bio 100% korektan.