J
jocabg
Guest
Da nema neko mozda telefon neke firme ili pojedinca koji prodaje seme panonskog gradistanca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
600 din/kg (1200) je ekstra cena. Realno. Koji Pera,koliki je prinos pasulja u organskoj proizvodnji? Sta od preparata smes da koristis?
- - - - - - - - - -
Vidovac,kod mene u kraju,nazivaju zuti pasulj koji se ovde seje od pamtiveka. A otkud takav naziv niko zivi ne zna...
@kurjakbb:
600 din/kg (1200) je ekstra cena. Realno. Koji Pera,koliki je prinos pasulja u organskoj proizvodnji? Sta od preparata smes da koristis?
Kod mene ga divlje svinje nisu dirale a zečeva i fazana nema.
Ima ko seme jedno 20-30 kg ili da kupujem novosadsko ako ga ima još uvek?
Imam ja seme za prodaju, ali je u pitanju organski pasulj, ne znam koliko bi ti se cena isplatila.@bobanvbr: Ima ko seme jedno 20-30 kg
još uvijek trebam informaciju u vezi sijanja sa pneumatskom sijačicom, na koliko sijete i sa kojim pločama, sa olt psk ili nodetkom?
ja sam uzeo sa 72 rupe promjera 4,5mm.......nekako mi puno rupa, možda bi bilo bolje uzeti sa 60 rupa u jednom redu?