Sasa aachen
Član
Po kojoj ceni prodajete pasulj na veliko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po kojoj ceni prodajete pasulj na veliko?
Jel imate sigurnog kupca, kod mene dolaze nakupci i kupuju po 2-2.2e po kg. ja imam oko 2t da prodam. Ivanz, kod vas je bas lepa cena, kako ga izvesti u hrvatsku?
@Bokibole samo ove slike imam,ali postavicu slike zrna iz blizine.. veoma malo je loma, reci cu ti kad se oselektoruje koliko je bilo loma, kombajn je vrlo dobro podesen, gubitaka na pick-up da i nema uglavnom sve pokupi, prinos je bio sa nepunih 3 jutra oko 26-7 meteri jos neznam tacno.
@ivanz podrezivanje rade spartacom ujutru oko 5h, i onda se isti taj dan i vrsi da ne nepucaju mahune.. stavicu slike zrna veoma malo ima loma, a sto kazes za ove mahune sto su pokrivene zemljom to je prodjeno drugi put, pa zato je tako..
To znaci da netreba prebirati?Raspitaj se,i mene zanima.U Bečeju firma Italico ima fotoselektor. Oni to prvenstveno koriste za suncokret, posle linije za ljuštenje istog. Ja sam čuo da može i pasulj da redi, raspitaću se kod njih, ja se nadam da mi oni odrade.