MARČELO
Član
Drox najviše me interesuje dali je ovaj pasulj čučavac ili puzavac ,koliko je otporan na bolesti i koliki su prinosi a što se tiče prodaje i ja sam čuo da ide solidno a kažu žene da se i brzo raskuva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidim da ima dosta trešnjevca po marketima a u Tempu je baš on po 222 din , neznam jeli to uvozni ili naš , jer u našim poljo institutima nisam viđao takav( semenski )drox je napisao(la):tresnjevac je cucavac, solidno rodi ukusan i brzo se skuva. prodavao sam ga po 170
To sam našao samo poneki a odakle se on našao među mojim sremcom nemam pojma ali nije isključeno da je to možda i boranija.drox je napisao(la):ovaj donji mi se cini kao da je sarena boranija,ili se varam?
Ја ти дајем мој сремац за 120 динара.Где ћеш бољу зараду 50 динара по кг(на 2 тоне 1000 евра) нит пасуљ газиш нити пребираш.drox je napisao(la):e pa dugo se nismo culi.ja svoj sremac prodadoh po 170rsd kao i prosle godinice i verujte sledece godine sejem sremac i tersnjevac na jedno jutro.sto se tice zizka ima ga.
drox je napisao(la):e pa dugo se nismo culi.ja svoj sremac prodadoh po 170rsd kao i prosle godinice i verujte sledece godine sejem sremac i tersnjevac na jedno jutro.sto se tice zizka ima ga.
svaka castnikt je napisao(la):