Srdjan Žorž
Član
Ja sam probao i sa jacom dozom i nesmeta mu nista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Зашто?! у чему је проблем?!pocelo nicanje,naravno neravnomerno, kao i prosle godine.
Ja lično nisam koristio hormoni-promoni ali sam diskutovao neki dan u vezi toga sa zaštitarom koji je u galenici ,savetuvao me je da ne koristim promoni u pasulju jer navodno nije dobro i da ga oštećuje.Da li je neko koristio Harmony u pasulju pošto dobro deluje na pepeljugu? Znam da od kombinacije Oxon+harmony malo dobije po tamburi e sada da li je od oxona ili harmonija ne znam.
Ja lično nisam koristio hormoni-promoni ali sam diskutovao neki dan u vezi toga sa zaštitarom koji je u galenici ,savetuvao me je da ne koristim promoni u pasulju jer navodno nije dobro i da ga oštećuje.
- - - - - - - - - -
@ beanbean corum je odličan herbicid kombinacija imazamoksa i bentazona , imazamoks ima efekat na uskolisne ali samo iz semena , ljudi ovaj corum koriste u slit aplikaciji i ako si radio zemljišno i ako nemaš recimo palamidu i poponac možeš se rešiti korova već u prvom splitu i dok su korovi mali sa 1l/H što izađe negde 2000 po kj a možeš i sam napraviti tu kombinaciju što mislim da izađe jeftinije.