Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav svima, a par pitanja Megiju ili nekome ko moze da pomogne vezano za gore navedeni citat.Odgovor Gabesz20.
Ta zenka sto nece da primi,zameni joj mesto sa nekom drugom da promeni miris,dodaj joj AD3 vitamina sa primesom b vitamina,a najjednostavnije je da odes na pijacu i kupis persuna sa listom i das joj lisce dva tri dana,i onda je nosi kod muzjaka,ako ne uspe onda cu ti dalje kazem sta da radis
Dešavalo se i kod mene,nema veze sa rasom,nego vremenski uslovi u trenutku koćenja.Pošto je ovih dana toplo i zečevi to teško podnose,pa može da dobije temperaturu i nervozna je,više pije vode i ponekad pojede i svoje mladunče sa nekoliko dana.U hladnijem periodu godine ređe se dešava ova pojava,ali treba biti na oprezu da joj nepređe u naviku.I nesmeju se mladi dirati prvih dana slobodnom rukom,jer hoće i zbog našeg ljudskog mirisa da ih gricne tj. osakati.Pozdrav svima od mene.
a ONA jedno po jedno izbaila iz kotilice i izgrizla ih.Eto toliko, ako neko ima neku ideju, a da nije izrecena u prethodnim postovima, znacilo bi mi.