paracinac
Član
Cao svima zovem se Dusan Mijajlovic iz Paracina sam tj jedno selo zove se Savac 2km od Paracina.Imam 23godine imam kompletnu mexanizaciju za poljorivredu postavicu slike kada sve slikam da nabrojim 4traktora belorus 1025 2009 godiste ravan most,vladimirac T40 1988godiste DV,IMT 542 servo volan 2004,IMT 549 neznam koje tacno otprilike 1987 izgubio sam papire za njega jer nikada nije registrova.Od plugova imam jedni 6 brazde osijecki valjda,imt 3 brazde,leskovacki dvobrazni 2 komada jedni neznam proizvodjaca 2brazde,vogel 3 brazde 2komada za veliki traktor i za mali,2 ciklona,setvospremac 3m,rotodrljacu 3m,2 drljace jednu hidrulicnu trokrilna i jedna nasa obicna cetvorokrilna,tanjirasti plug od 11diska,2 kosacice rotocione,balerinu jednu,John deer kombajn 930,berac sip sempeter eko3500,5 prikolice 2 ljutomerke jednu jednoosovinku za seno dugacku 6m i dve dvoosovinke,kombajn za silazu potinger jednoredni,prikolicu za djubre welger i meni omiljena masina presa welger ap 12 starija od mog oca koja 3 godine jednu balu nije propustila a da ne veze i na kraju skip ford 655 koji koristim za utovar djubreta postavicu slike sutra ako ne zaboravim da slikam i jos da napomenem da je moj deda pre par godina bio rekorder za proizvodnju psenice i jecma za Srbiju bez Vojvodine kako vec to se zove slikacu i diplome
bas mi je drago sto sam naleteo na ovaj forum koji je strasno dobar i poucan!!!Slike sutra postavljam ako ne zaboravim da slikam...