Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ej necete verovati cim sam video sliku odmh sam se setio Johnyija , neznam zasto , i jos nisam ni pogledao lokaciju clana , kad on B.Petrovac i tek onda videh ove vase komentare pa reko da podelim i ja isto misljenje sa vama , da se nenaljuti clan tiesto , ali moj(ili NAS) me INSEKT nikad ne vara......paorpaor je napisao(la):AjdeKishRobert je napisao(la):sto imam osecaj da si to ti johny?
I kako se CASE jxu 95 TURBO poneo sa tolikim teretom....Johnny Farmer je napisao(la):pa vidi vukao sam dve prikolice,jednu dubravu 4t i jednu emind erdevik 3,8t,dubrava je bila puna do vrha a znam da puna ima oko 4,5tone zita a u drugoj prikolici emind erdevik je bilo do 3/4,znaci oko 3,5t a da je bila puna u nju bi stalo takodje oko 4,2 do 4,5t zita.
ali i sa ovim prinosom sam zadovoljan i u buduce cu ga sejati,ali cuo sam da ova se psenica nemoze sejati ako nije semenska roba tj prva reprodukcija,?
sta mislite o tome?
Da li je neko skidao Apac ovih dana?Ako jeste koliko ima prinos i hektolitre po hektaru?