Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
moj agronom tvrdi da pšenica ne može da usvoji u proleće više od 3kila azotnih djubriva po hektaru i da je sve preko toga dzabeMatić je napisao(la):Cukanesa dobro si skapirao.Bacio sam toliko jer sam morao zbog subvencije i onih 9000 da bi dobio 6000 inače ne bi više od 200kg ana po k.j
Dal je samo tri kila azota dovoljno pohektaru ako sam te dobro razumeo.pa bacali bi po 10 kg ureje u prolece a meni praksa pokazala da da kada bacim sve u febroaru zito bude okcukaneca je napisao(la):moj agronom tvrdi da pšenica ne može da usvoji u proleće više od 3kila azotnih djubriva po hektaru i da je sve preko toga dzabeMatić je napisao(la):Cukanesa dobro si skapirao.Bacio sam toliko jer sam morao zbog subvencije i onih 9000 da bi dobio 6000 inače ne bi više od 200kg ana po k.j
Tako nekeko i jest najbolje i koliko ja znam primenjivati najbolje KAN iz dva puta II i III ili III i IV meseccukaneca je napisao(la):sad sam skapiro šta napisa-treba ovako 3kg po aru a 300 kg po hektaru izvinjavamo se mlogo se izvinjavamo.
![]()
ima sturog i kod mene.kiraj je napisao(la):Danas sam se razočarao u ovu sortu.Ovršio sam nekoliko vlatova mog i komšijinog indijanca te smo ustanovili da ima mnogo šturog semena.
AjdeKishRobert je napisao(la):sto imam osecaj da si to ti johny?