mixer87kac
Član
Lg zebra. Išla je negde i preko 6t po jutru...Kolega koji je to ječam koji je nacureo toliko da li možda znaš ?
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lg zebra. Išla je negde i preko 6t po jutru...Kolega koji je to ječam koji je nacureo toliko da li možda znaš ?
Dva puta si napisao NASAO???? Nerazumem sta si nasaoJa sam Solinda na 2,5 ha nasao 17300kg ili 6920 kg/ha ili 3985 kg/kj. Prosle godine sam nasao 9 t. Ali znam sta je problem ove god. Skoro pa 1/4 parcele mi je bila retka. Ostalo dosta sarovine i nije svo seme koje je sejala sejalica otislo u zemlju. Inace vlaga je bila 13,3 primese 3,8 hl 78 ali zato proteini otisli u kanal samo 9,9. Bas losi. Sta da se radi. Idemo dalje.
mozda on nju ni ne seje, samo je nalaziDva puta si napisao NASAO???? Nerazumem sta si nasao
Ali bukvalno.....Mnogi ce tek kuruze traziti.
Ja trenutno za vršidbu koristim izraz idem "da skinem žito".Drugi kraj drugi izrazi.
Pokosio , ovro , pozeo, ovrsio ,....
Kolko izraza iz vaseg kraja mogu da budu smijesni , sta ces ,bogastvo jezika.
Npr kazete "nosio" zito na silos , kao na ledjima da se nosi a ne u prikolici odvezeno.....