MOMOSARIC
Član
Bruto profit je bitan , od njega se placaju racuni i zivi a ne od prinosa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Juce pokosen. Vlaga 8,9%, hektolitar 79,6 prinos 4960 po kj juce skidanoJel imao neko alcantaru od LG? A da je kosio?
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Mislis neto ?Bruto profit je bitan , od njega se placaju racuni i zivi a ne od prinosa.
Je l' to cena na dzak ili na tonu/dve ??Ja danas poceo psenicu s obzirom na ulaganje od 65k din/ha prosek ( zakup ne placam sve dobijam besplatno) sasvim solidno curi oko 5200kg/ha BG ikona, imam jedan hektar Avenu videcu kako ce ona dati na oko bi rekao da ce biti preko 6t/ha, dobila je samo 270 kg/ha ureje od jednom. Ovo sto sam naveo za ulog je bez amortizacije i mog rada. Uračunato je i seme iz ambara koje je posejano na nekih 70% površine. Prosle godine sam bacao i map oko 130kg/ha + 150kg ureje i 150kg Ana, prosek mi je bio oko 4500kg/ha. Napisao sam pre jedno 2 meseca da cu biti zadovoljan sa 4,5t/ha ove godine s obzirom na ulog. Sve prodajem od kuce na 24-25din/kg
Mislim ukupan profit za godinu , ....Mislis neto ?![]()
Ide od par dzaka pa do 4-5 tona, od prosle godine sve je otislo na 25din/kg, najbolje mi je kad dodju ovi po 1t da uzmuJe l' to cena na dzak ili na tonu/dve ??
Ja nikako da nadjem sofru ovde kod mene, kada pitam u polj. apoteci oni me samo zbunjeno pogledaju i pitaju sta ti je to sofru