Pšenica 2023-2024.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sutra krecem sa prskanjem. Regulator rasta, insekticid, fungicid i herbicid.

epLE14m.jpeg

Ja stalno dodajem i regulator rasta,samo prošle god.nisam i jako sam se pokajao.Radimo oko 20 kj dnevno što se tiče kosidbe,prošle god.ceo dan jedva 10kj

Završena zaštita od korova i bolesti plus vodotopivo đubrivo 20 20 20 plus aminokiseline. Kako još uvek nije dobila prihranu i nisam trovao miševe izgleda mi ok.

Kad bi odvojio regulator od fungicida,herbicida i insekticida. Posle kog vremena moze da se prodje jedno pa drugo?
Ja sam ove godine odvojio išao sam pre 5-7 dana regulator i baš je dobila malo po tamburi pšenica. One koje nisu rađene jel nisu bile u takvom porastu su lepe zelene ove ko oprljne.To mi se dešavalo ranijih g kad sam sve mešao baš zbog toga sam hteo razdvojiti kad ono ništa.

Ja sam ove godine odvojio išao sam pre 5-7 dana regulator i baš je dobila malo po tamburi pšenica. One koje nisu rađene jel nisu bile u takvom porastu su lepe zelene ove ko oprljne.To mi se dešavalo ranijih g kad sam sve mešao baš zbog toga sam hteo razdvojiti kad ono ništa.
Koji si regulator koristio?

Ja sam išao u ječmu punu dozu Adama Trimaxx i nema fitotoksije.Takođe jedan prohod sam odradio u pšenici za probu i nema problema ni kod nje.

• Like
Reagovanja: V.S
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh