cicimoric
Član
Sutra krecem sa prskanjem. Regulator rasta, insekticid, fungicid i herbicid.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pokvari mi dan kad sam pogledao sliku , "to" nam je prosle godine smanjilo prinos , nije patuljavost, psenica naraste a to postaju crvenkaste oaze i ima klasova ali je hektolitar katastrofa.Sta moze biti?![]()
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Ja sam ove godine odvojio išao sam pre 5-7 dana regulator i baš je dobila malo po tamburi pšenica. One koje nisu rađene jel nisu bile u takvom porastu su lepe zelene ove ko oprljne.To mi se dešavalo ranijih g kad sam sve mešao baš zbog toga sam hteo razdvojiti kad ono ništa.Kad bi odvojio regulator od fungicida,herbicida i insekticida. Posle kog vremena moze da se prodje jedno pa drugo?
Nije viroza.@grabik
To što opisuješ, jeste viroza. Tako izgleda, kada se pšenica kasno u proleće zarazi virusom.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Kolega koja bolest lista je u pitanju?Sutra tretman, sve komplet, ful doze.
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
Basmati
A šta je onda bilo?Nije viroza.
Koji si regulator koristio?Ja sam ove godine odvojio išao sam pre 5-7 dana regulator i baš je dobila malo po tamburi pšenica. One koje nisu rađene jel nisu bile u takvom porastu su lepe zelene ove ko oprljne.To mi se dešavalo ranijih g kad sam sve mešao baš zbog toga sam hteo razdvojiti kad ono ništa.
Radio sam sa AminoBlack a cena je bila 500 neki dinar. Ima i Trainer aminokiseline ali su preko 1000 dinara litra.Које аминокиселине препоручујете за пшеницу? И која им је цена?
Trimax, Adama .Koji si regulator koristio?
Meni ovo vuce na virozu/bakteriozu protiv cega nema vise ljeka. Ali daj Boze da nije.....Nije viroza.