DraleTD
Član
На крупну или ситну шајбну?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam za tebe ali ja imam vec 2 parcele da zaorem. Dal je pametno da bacam ciklonom jos zita pa da tanjiram povrsinski? Opet ce ga pojesti?Ako ostane kolaca od slave da ih polijem malo brodisanom preko pa da posluzim?
Ma sta se izvinjavas... Sta je tu je ne moze se puno toga uraditi. Ne znam kako da kacim snimak da vidite preko termovizije koliko ih ima nocu... Pa to samo svetli po njivi beloo sve..Izvinjavam se ja sam okrenuo na salu a mnogima ovde nije do sale, video sam slike pojedenih parcela i ne bih voleo da sam vam u kozi.
Kod nas nema tih problema, prirodna selekcija jos uvek zavrsava posao. Za plugom samo slecu ptice i tamane ih, a posto ih nema mnogo verovatno skidaju odredjen broj na dnevnoj bazi.. Trovanje miseva u njivama nikad nismo radili ali sam cuo ovde par dobrih saveta oko cuvanja mehanizacije od te gamadi.
Ne kackavalj,ne moze se umesati u mesalici kako treba.Beli sir i devicansko maslinovo,eventualno kokosovo ulje.Vrh kombinacija,dolaze misevi i sa okolnih parcela na gozbu.Сира? Ког сира? Меки бели или типа качкаваља? Или мора мешно - "кватро формађи"?
Video sam i taj snimak, cini mi se da je na viber grupi Inicijative neko kacio..Ma sta se izvinjavas... Sta je tu je ne moze se puno toga uraditi. Ne znam kako da kacim snimak da vidite preko termovizije koliko ih ima nocu... Pa to samo svetli po njivi beloo sve..
Ima ih koliko hocesJa sam zapazio da ranije sejane psenice imaju manje problema sa miševima, dal tada nisu bili toliko gladni...
Ne znam kako da kacim snimak da vidite
Kod nas nema tih problema, prirodna selekcija jos uvek zavrsava posao.
Ja sam posejao rano i neznam sta cu sa misevima.Tamo gde su usevi popadali u oluji tu ima najvise miseva,gde su strnjike neorane pored zita tu ih isto imaJa sam primetio da parcele koje su bile spremljene ranije i ranije sejane nema problema... Parcele koje su spremljene zadnje tu su se skupilii sviii... bilo stapova,sirka tu je bila glavna zurkaa.... E tu se skupila cela banda...![]()
Danas sam dosta bacao, jer nije bilo po jedna rupa nigde, nego ogimci pa kolonija po 20 ak rupa. Pa sipam po pola malog vedonceta ( nesto od sladoleda onako manje).Не можеш просто да одредиш колика потрошња затроване смесе буде по ланцу.
Ја спремам стотинак кила, па као, требало би да буде за 5,5 ланаца и баш ћу да се сморим ако ми усфали, па да морам да додајем.
А колико смесе сипаш у рупу?