obi
Član
Tako mi rekli iz apoteke Ratar, ja odem u drugu apoteku i kupim sa sve računom Brodisan.Забрањен?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako mi rekli iz apoteke Ratar, ja odem u drugu apoteku i kupim sa sve računom Brodisan.Забрањен?
Kod Lazanskog na bulevaru u SM.U kojoj apoteci prijatelju, jel ima jos?
Onda to stavis na 220 stepeni 15 minuta samo da se zapece i sluzis misevima uz blago kiselo penusavo vinoCujem juče da uz brodisan pri farbanju dodaju jos zejtin i secer u prahu
Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka
Ја додајем ванилин шећер уз неки црвени отров за глодаре, чини ми се да га боље тарупирају. Тај отров ми донео био човек који је радио у дератизационом нека опасна стварчица крваво црвену боју има није као бродисан,а мишеви се изврћу од њега као и од цинкосана.Cujem juče da uz brodisan pri farbanju dodaju jos zejtin i secer u prahu
Немаш нигде у околини. Јуче свратио у "Витамикс" у Црепаји, питам за "цинкосан", газда ми каже да сачекам да окрене произвођача. Окрене он, разговара са неком женом из комерцијале, и она му каже да раде у три смене, али да не могу да подмире тражњу, да су претходни дан сав лагер натоварили "Агросава" и "Агромаркет" и да они даље дистрибуирају. Газда одмах почео да шаље мејлове њима, да му испоруче две-три тоне, али данас нисам успео да добијем апотеку и чујем да ли имају повратну информацију. Исту ту причу, да "цинкосан" купују велетрговци и да нешто не долази до малопродаје, чуо сам данас и од Драгане Цукић из "Агроса" из Баранде. И они су кратких рукава од прошле недеље.
Је ли, а како ти се зове та шпеција коју си замешавао у жито, да тиме трујеш?
Brodosan. Dve litre na nekih 100 kg zita...Немаш нигде у околини. Јуче свратио у "Витамикс" у Црепаји, питам за "цинкосан", газда ми каже да сачекам да окрене произвођача. Окрене он, разговара са неком женом из комерцијале, и она му каже да раде у три смене, али да не могу да подмире тражњу, да су претходни дан сав лагер натоварили "Агросава" и "Агромаркет" и да они даље дистрибуирају. Газда одмах почео да шаље мејлове њима, да му испоруче две-три тоне, али данас нисам успео да добијем апотеку и чујем да ли имају повратну информацију. Исту ту причу, да "цинкосан" купују велетрговци и да нешто не долази до малопродаје, чуо сам данас и од Драгане Цукић из "Агроса" из Баранде. И они су кратких рукава од прошле недеље.
Је ли, а како ти се зове та шпеција коју си замешавао у жито, да тиме трујеш?
Posto litra kod tebe? Ja placao 3100 litru crvenog..Tako mi rekli iz apoteke Ratar, ja odem u drugu apoteku i kupim sa sve računom Brodisan.
Имаш неки конкретан рецепт колико-на-колико?Tako mi rekli secer da ih bolje privlači, a ulje zbog spiranja
Tako mi rekli secer da ih bolje privlači, a ulje zbog spiranja
Našao sam samo pakovanje od 100ml, uzeo 3 bočice po 440 dinara, što je taman za nekih 15kg otrova. Ja sam čuo da neko dodaje kesicu vanilin šećera na 5 kg.Posto litra kod tebe? Ja placao 3100 litru crvenog..
Ma jesce ga oni i ovako, kad im pored rupe a nema posejanog zita jer su sve popasli okolo par metara. Ovaj sto ja uzimam od njega kaze da od cinka crknu za pola sata, a od ovog ta dva dana. Nesto sam uradio pre par dana ostatak idem sutra, nego nisam siguran da li da idem da ponovim za nedelju dve.....???Našao sam samo pakovanje od 100ml, uzeo 3 bočice po 440 dinara, što je taman za nekih 15kg otrova. Ja sam čuo da neko dodaje kesicu vanilin šećera na 5 kg.
Mleveni najbolje.Е то сам 'тео да питам - кукуруз. Значи, иде и то добро за тај посао?