Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Eee da je meni par takvih kratkih parcela..kod nas su vecinom kratke a siroke parcele....npr 100-180m duzine a sirine ima i po 500m...
najduža mi je 335m a tu sam išao 10-15m ta zadnja trovanja preventivno....
(normalno da nisam išao cijelom dužinom kod komšije tako široko nego tamo gdje sam primjećivao da je kod komše velika grupacija miševa... )
Zašto ne ,,okreneš" parcelu ?kod nas su vecinom kratke a siroke parcele....npr 100-180m duzine a sirine ima i po 500m...
najduža mi je 335m a tu sam išao 10-15m ta zadnja trovanja preventivno....
(normalno da nisam išao cijelom dužinom kod komšije tako široko nego tamo gdje sam primjećivao da je kod komše velika grupacija miševa... )
otisli smo van teme ali kako su mogli na tvoju zemlju da navuku zuticu kako kazes? zar to nije zemlja vodo zajednice
ima kod nas kad ovih sto rade pola metra do kanala,pa kad ovi kose i malciraju kanal onda kuknjava..eto mogli su sacekat jos nedelju dana da skinem usev a ustvari to nije ni njihovo odavno jer je isplaceno