Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
носио сам 500кг вешзака у малој фиести нема места у ауту где није било џакова од ђубретаAuto prikolica ili kombi i napred.Ja sam doneo 660 kg semena u kolima od člana Minđušar.Video sam da sam se zeznuo kada sam stigao ali nema nazad.Putovao sam 2 sata a prešao 100 km.Druga brzina i polako.
A kad sam ti sa kombijem donosio stočno brašno? I na prednje sedište 4 džaka,ne može da ne može...Auto prikolica ili kombi i napred.Ja sam doneo 660 kg semena u kolima od člana Minđušar.Video sam da sam se zeznuo kada sam stigao ali nema nazad.Putovao sam 2 sata a prešao 100 km.Druga brzina i polako.
Sad si me podsetio kako sam posle embarga negde ‘96 otisao ja i tata sa Ladom do azotare u PA i doneo 1400 kg Kana u vrecama od 50 kg. Na Ladi skinuta zadnja sedista i spremna za teret od 2230 lit goriva koliko je vukla iz Rumunije 5 puta nedeljno.носио сам 500кг вешзака у малој фиести нема места у ауту где није било џакова од ђубрета![]()
Kakve informacije dobijam kad bi uradio analizu? Imam da radim u Tamis Pa nije problem... Samo imam puno parcela po 1ha,2ha maksZavisi od analize zemljišta, sve ostalo je vrlo neozbiljno. Šta ako su ti fosfor i kalijum preko 100 ? Ili ako su 5 ? A zavisi i od % CaCO2 koliko je dostupnost P i K.
I ja imam male parcele, skoro 50. Treba da uradiš analize zbog sebe i svojih njiva. Babka Janko ili Bogdan Garalejić su odlični stručnjaci i ljudi. Njima se obrati kada dobiješ rezultate analize, Babka će ti objasniti, a ti snimi razgovor ili piši u svesku jer ne ćeš zapamtiti.Kakve informacije dobijam kad bi uradio analizu? Imam da radim u Tamis Pa nije problem... Samo imam puno parcela po 1ha,2ha maks