Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Idem i ja još jedan prohod sa Leskovačkom sedmicom koja je otežana. I posle još jednom kad posejem pređem sa ispravljenim tanjirima jer sejem na rasipač. A što se tiče đubriva to radim po analizi, ove godine samo MAP. Nisam ni ja veliki proizvođač.@obi i ja imam istu kombinaciju i isti efekat kada prođem prvi prohod. Ali moram barem još dvared da bi izmrvio te štapove da se ne navataju na brani kada pređem preko posle sijanja pšenice.
Ja bacam od 250kg do 300kg mešanog 16.16.16 po lancu kako koje godine i uzmem oko 250-300kg Uree i to prskam preko lista 10kg na lanac u 4-5 puta na oko 7 do 8.5 lanaca kako koje godine i imaš glatko 6t po hektaru. Stim što dvaput u zrenju i kada puni rod prskam sa onim folijarnim đubretom 20.20.20 ili 10.25.15 po 4kg da mu dam kvalitet.
Ali zato dogodine ne bacam ništa od đubreta tamo gde je bilo žito osim ako ide kukuruz dodam malko. Malo sejem kukuruz uglavnom Pšenicu i Suncokret. Mali sam je proizvođač.![]()
Jel te interesuju dzambo vreće ili mali po 25 kg?Darko, koja je cena tog đubriva?
Ja planiram Zorkino 5 15 15 da li da dodajem ureu?Seme basmatija spremno, sve sopstveno ofarbano, yunta +slavol+ rootex + h85, setva će biti izgleda novembarska posle kiše. Djubrenje shodno trenutnoj prilici, 100kg 6:24:12 + 50kg ureje po kj![]()
![]()
Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka
A, ti baš imaš potrebu da lupetaš i vređaš ljude kojima nisi ni do članaka. Moram i tebe ignorisati jer ne mogu da čitam to što pišeš.те анализе земљишта код нас које се тобож као раде мож обесит мачку о реп анализе се раде спрам тренутног стања расположивог ђубрива по магацинима које треба да се ували и прода.Треба узети и урадити анализу тог ђубрета што нам уваљују и којег плаћамо ко да је позлаћено матер им хохштаплерску.Сад видим да и онај метузалем Маринковић ради анализу са сином и своја приватна два џипа сад су легална правна и "одговорна" фирма за мешетарење