Pšenica 2023-2024.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@milos539
Ja na kukuruzovinište idem ureju na sojište ne.

Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka

A da li neko seje ns psenicu ja zbog prinosa koji vise od 6 t ne mogu da dobacim gledam kvalitet ako ne nadjem Airbus mislim da uvrstam Pobedu ili Renesansu

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока

Sejao Nikol dugo mnogo bolesti Ingenio sam bio zadovoljan ali tek ove godine sam uspeo naci c1 dugo je bila c2 samo i mislim da se vratim njoj stim sto sam za 70% moj Airbus spremio podsemenski

Iskreno volim pšenicu sa osijem samo moram u kasniju setvu pretprosle godine na tim parcelama cikade haos napravile videcu ili Ingenio vratim ili nesto od Ns

Nema obala kod nas ns 40 s mnogo sitno zrno

Ma probao sam svasta osiljkare volim ali ne znaci da radjaju vise aveniu nisam sejao ali nekako te nikol podsemenske slabo budu i mnogo ih napada bolest

Meni nesto kroz stoku nesto prodam nego da me ns 40s ne zezne za hektolitar nece kod nas slab hektolitar ispo 79 mozda ingenio bolje

Da li je moguće posejati pšenicu od 2022 godine? U skladištu mi stoji, nisam prodao zbog male cene.
Naravno, mislim da je uredim sa YQ

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

A, ti baš imaš potrebu da lupetaš i vređaš ljude kojima nisi ni do članaka. Moram i tebe ignorisati jer ne mogu da čitam to što pišeš.
Блокирај ако ће ти бити лакше , у животу ништа није слуичајно.Ово што сам написао ми причао колега који је од своје 19 године радио у сојари више од 20 година је провео тамо знао је ко кад треба да пиша или кења.Институт је узорковао а преко викторије и сојаре је ишла продаја ђубрета та по такозваној "препоруци" .Свега је било само понајмање коректног и поштеног .На жалост тако нам и иде нс институт су развукли као и све некадашње велике комбинате , све већ виђено.

U mom kraju od osiljkara ima samo ns 40s i ingenio druge nema imao izalco nesto malo to otislo koju od ove dve stim sto od toga ostavljam seme za sledecu sezonu

Pa to jeste ali meni treba oko 750 kg to mu dodje sa prevozom skuplja dara nego mera iskreno

Auto prikolica ili kombi i napred.Ja sam doneo 660 kg semena u kolima od člana Minđušar.Video sam da sam se zeznuo kada sam stigao ali nema nazad.Putovao sam 2 sata a prešao 100 km.Druga brzina i polako.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh