mixer87kac
Član
Hoce biti i t3 ili je to to?
Biće i t3.
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Biće i t3.
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Obavezno neki insekticidJoš dodat Laider zbog malo prisutne Leme.
Mislim da je rđa.
Šta je ovo?
Samo na Sobredu!
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
nije to samo ulazak u njivu nego + dodatni trosak na iovako vec bedu od svegaKod mene gde ima blage pojave bolesti,samo sto nije izbacila klas,zastavicar nije jos zarazen,a i ovo sto ima po vrhu listova deluje da se ne siri,obilazicu svaki 2-3 dana i praticu.Bilo bi lepo kad bi izgurala do zastite klase da ne ulazim u njivu prskalicom.
Šta je Vaš-tvoj savet? Naravno pitanje važi i za ostale kolege.Triazoli sprecavaju lisnu rdju.
Kod nas je jedan isao duet turbo 0.8 na ha i probila mu rdja i isao sad medju tretman pre nedelju dana.Duet Ultra 0,6 l po hektaru oba tretmana vec par godina, juce bio u obilasku za sad zdrava psenica mogu kasti retko zdrava psenica bolesno preko 90 posto atara
Sa cime planiras da prskas t2 i i t3? Slicna situacija kao kod meneJa sam išao 0.6 na kJ duet turbo i za držalo je dobro ali mora još jedan ...pamjos jedan